donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

MuseumJeugdUniversiteit in het Dordrechts Museum zoekt nieuwsgierige kinderen

18 augustus 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Er zijn nog plaatsen, dus meld je snel aan

Ben jij nieuwsgierig, tussen de 8 en 12 jaar en wil je graag meer weten dan je meester of juf? Dan is de MuseumJeugdUniversiteit in het Dordrechts Museum op zoek naar jou. Kom er als een universiteitsstudent colleges volgen. Vraag echte wetenschappers en experts de hemd van het lijf en ontdek of de mens misschien ooit 1000 jaar zal worden.

Vanaf september organiseert het Dordrechts Museum weer kindercolleges en kom je   alles te weten over tijdmachines en hoe je met je neus kunt kijken. Ook leer je hoe je superoud kunt worden en hoe je van je zelfgemaakte foto een echt museumstuk maakt. Wetenschappers vertellen je de diepste geheimen van hun vak of onderzoek. De colleges zijn op 7 september, 5 oktober, 23 november en 14 december.

Collegekaart
Wie colleges volgt krijgt een collegekaart. Bij het eerste college ligt er voor jou dus een klaar. Na elk college wordt je kaart afgestempeld. Heb je er voldoende gevolgd, dan krijg je na afloop van het laatste college een welverdiend diploma.

Inschrijven?
Ga snel naar www.MuseumJeugdUniversiteit.nl en lees alles over de vier colleges van het Dordrechts Museum. Je kunt je op deze site ook meteen aanmelden.

Lees na inschrijving hoe je de kosten voor de colleges (samen €20,-) kunt betalen.

Lees meer over:

dordrecht museum colleges
Deel dit bericht met je vrienden!