zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

SSKW lanceert nieuwe website

18 augustus 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het SSKW, Samenwerkingsverband Sociaal Kultureel Werk, heeft haar website www.sskw.nl aangepast aan de moderne tijd. Deze is nu ook te zien via smartphone en tablet.

De nieuwe website is overzichtelijk en actueel. Hiermee geeft het SSKW inzicht in haar dienstverlening en ondersteuning aan vrijwilligers(-organisaties) en burgerinitiatieven.

Op de pagina over de VrijwilligersPas staat bijvoorbeeld onder andere een overzicht van de bedrijven en culturele organisaties waar pashouders dit jaar korting krijgen.

Vacatures en cursussen
Vrijwilligersvacatures en –cursussen van het SSKW worden samengevoegd met die van de afdeling Vrijwillige Inzet van MEE Drechtsteden en aangeboden via de site van het Vrijwilligershuis Drechtsteden. Deze website gaat 1 september de lucht in.

Facebookpagina
Ook op facebook is SSKW actief. Wie informeel actueel nieuws van deze organisatie wil ontvangen kan de pagina ‘SSKW Dordrecht’ liken.

Panelleden gevraagd
Het SSKW roept lezers op om kritisch en opbouwend feedback te geven over de nieuwe website aan de hand van een vragenlijst. Wilt u deelnemen aan het panel? Kijk dan op www.sskw.nl .

Lees meer over:

vrijwilligers sskw
Deel dit bericht met je vrienden!