donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

In Dordrecht worden analoge flitspalen vervangen door digitale palen

16 augustus 2014

DORDRECHT - Het Openbaar Ministerie (OM) vervangt de komende jaren landelijk een groot deel van de analoge flitspalen door digitale palen. Groot voordeel van digitale palen is dat deze 24 uur per dag aan staan en de verwerking van de boetes zeer weinig politiecapaciteit vergt. Daarbij valt de bon sneller op de deurmat, zodat de betrokkene zich eerder bewust wordt van de overtreding en het gedrag sneller kan aanpassen. Alleen palen die een aantoonbare bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid worden vervangen. 

 
Op basis van de verkeers- en ongevallengegevens hebben het OM, de politie en de gemeente vastgesteld dat in Dordrecht de volgende palen vervangen worden: 
 
- Provincialeweg (3 stuks)
- Laan der Verenigde Naties (2 stuks)
- S.M. Hugo van Gijnweg
- Merwedestraat (2 stuks)
- Baanhoekweg.
 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!