maandag 18 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Willige Dame begint nieuwe schaakseizoen op dinsdag 2 september

15 augustus 2014

DORDRECHT /DRECHTSTEDEN - Schaakclub of schaaksociëteit de Willige Dame begint het nieuwe seizoen op dinsdag 2 september in poffertjessalon Visser aan de Groenmarkt in Dordrecht. De vereniging hoopt door regelmatige promotie de denksport toekomst te geven. Dat is in de regio Drechtstreek hard nodig nu het aantal zelfstandige clubs verder is gezakt naar zes.

Het Springend Peert in Puttershoek springt niet meer.

In Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Sliedrecht en Papendrecht kan op één plek worden geschaakt. in de avonduren. In Dordrecht bestaat naast de Willige Dame, schaakclub Dordecht en de overdagclub De Klockelaar. Tom van Bokhoven volgt op www.tomsschaakboeken.nl schaaknieuws op de voet.

De Willige Dame speelt met het eerste team weer in de landelijke competitie. Twee teams spelen regionaal.

Deel dit bericht met je vrienden!