donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Fc. Dordrecht scoort veel positieve aandacht maar alleen volgende wedstrijd telt

11 augustus 2014

DORDRECHT – De Schapenkoppen of Fc Dordrecht hebben veel positieve aandacht gekregen na de stunt tegen en in Heerenveen. Nu Sport blikt op maandag terug en gaf de Dordtenaren twee keer aandacht:

Elke trainer zal ook zeggen: Alleen de volgende wedstrijd telt en Dordrecht krijgt nog 33 wedstrijden in de eredivisie voordat de eindbalans bekend is van het seizoen 2014-2015.

 

Nu Sport::

 

2.280
Het netto salaris in euro's dat Ajax-target Samuel Eto'o per uur toucheerde bij een van zijn vorige clubs Anzhi. Er zijn spelers van FC Dordrecht die dat bruto per maand niet eens halen. Eto'o beslist uiterlijk woensdag of hij zijn loopbaan vervolgt in de Amsterdam Arena.

 

7.394
Het aantal volgers van @fcdordrechtnl maandagochtend. Veel te weinig als het aan ons ligt, want de kersverse eredivisionist blijkt op Twitter over humor en een gezonde dosis zelfspot te beschikken. Die laatste eigenschap hoefde bij de ouverture niet te worden aangesproken; sc Heerenveen werd in eigen huis op een 2-1 nederlaag getrakteerd. FC Dordrecht is daarmee al 10 eredivisieduels ongeslagen, de appendix van het seizoen 1994/1995 meegerekend

 

Friesch Dagblad over Heerenveen:

 

Want na de hervatting was de thuisclub geen schim meer van de ploeg van voor de pauze. ,,Daarvan mag je niet zo van slag zijn en de twijfel sloeg toe. De taken werden niet meer uitgevoerd en we gaven te veel ruimtes weg”, vond Lodeweges.

Hij signaleerde dat zijn ploeg na rust als een aangeslagen bokser over het veld tolde. ,,De bodem was helemaal weg en het verschil tussen de eerste en tweede helft veel te groot. En la sje niet goed speelt, dan roep je het noodlot over jezelf af. We hebben een jonge ploeg en dan gaat het met pieken en dalen. Maar de heuvel naar beneden was veel te stijl.” Heerenveen verloor de slag op het middenveld en kwam nog maar mondjesmaat voor het doel van Dordrecht. Dat kreeg zelf de beste kansen, maar had opnieuw een fout nodig van Friese makelij.

 

Lees meer over:

FC Dordrecht Heerenveen
Deel dit bericht met je vrienden!