donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Scholierenactie Waterbus:

11 augustus 2014

DORDRECHT - Waterbus, dat de veerdiensten tussen Dordrecht-Rotterdam en in de Drechtsteden verzorgt, introduceert voor het nieuwe schooljaar een “Water-fiets”-actie voor scholieren die Waterbus gaan gebruiken voor hun dagelijkse schoolroute met een nieuw abonnement.

Reis in stijl en snel naar school
Scholieren kunnen in het komende nieuwe schooljaar wederom voordelig gebruik maken van de Waterbus als snel en betrouwbaar vervoersmiddel waarbij de fiets gratis mee mag. Scholieren t/m 17 jaar hebben recht op extra leeftijdskorting waardoor reizen met het Waterbus abonnement op alle routes zeer voordelig is. Zeg dus vaarwel tegen lange fietstochten, tegenwind en stoplichten.

Waterbus heeft al extra voordeel voor scholieren t/m 17 jaar met een reductie-jaarabonnement. Met deze speciale voordeelactie maakt elke aanvraag kans op een gloednieuwe fiets ter waarde van € 300,-.

De actie geldt t/m 12 oktober 2014 en meer informatie en alle voorwaarden zijn te vinden op www.waterbus.nl/scholieren.
 

Lees meer over:

fiets waterbus scholieren
Deel dit bericht met je vrienden!