donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Vergeet niet mee te doen en te winnen met de 'Prijsvraag Groeten Uit…'

7 augustus 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vlak voor de vakantie kregen basisschoolleerlingen van groep 1 tot en met 4 het educatieve zomermagazine ‘Groeten uit…’ mee naar huis. Dit blad is ook beschikbaar bij de bibliotheken, peuterspeelzalen en organisaties voor kinderopvang.  Meedoen aan de prijsvraag en kans maken op een mooie prijs is kinderspel. Lever je (knutsel)werkje over jouw vakantiebezigheden in bij de balie van het Stadskantoor. Of stuur een leuke foto of selfie waarop te zien is wat je aan het doen bent. Dat kan naar groetenuit@dordrecht.nl.

Techniek
Het blad staat vol tips en leuke verhalen over techniek en is bedoeld om ook in de vakantie nog iets op te steken. Techniek is het centrale thema van dit jaar. Daarom maken drie winnaars kans op een doos technisch Lego, ter waarde van € 100,-, € 50,- en € 25,-. Inleveren van het knutselwerkje of foto kan nog tot 7 september. Dat is een week langer dan staat aangegeven op pagina 15 van het blad.

De prijsuitreiking vindt plaats op de jeugdafdeling van de centrale bibliotheek, Groenmarkt 153, op woensdag 17 september om 15.00 uur.

Lees meer over:

stadskantoor Groenmarkt
Deel dit bericht met je vrienden!