zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Man aangereden door trein

28 juli 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Een 25-jarige inwoner van Dordrecht is in de nacht van donderdag op vrijdag gewond geraakt toen hij door een passerende trein werd geraakt. Het ongeval vond plaats op de Oude Hoevenseweg in Tricht nabij de spoorwegovergang.

Het slachtoffer was samen met een vriend eveneens 25 jaar oud en afkomstig uit Geldermalsen, komen lopen vanuit Culemborg. Het slachtoffer ging naast de rails lopen. De vriend had voor de parallelweg gekozen die naast het spoor ligt en merkte ineens dat hij zijn vriend niet meer zag. Toen hij bij het spoor ging kijken trof hij zijn vriend aan met verwondingen aan armen en benen.

Hij belde direct 112. Toen de agenten ter plaatse kwamen was het ambulancepersoneel al met het slachtoffer bezig. Deze was goed aanspreekbaar. Hij werd overgebracht naar het UMC in Utrecht. De machinist heeft er waarschijnlijk niets van gemerkt maar kon wel worden achterhaald.

Lees meer over:

aangereden trein politie station
Deel dit bericht met je vrienden!