zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Marco Boogers voor boycot voetbal WK in Rusland 2018

20 juli 2014

DORDRECHT - Technisch directeur van eredivisieclub Dordrecht, Marco Boogers, denkt aan boycot voetbal WK in 2018 in Rusland. Hij stuurde het volgende twitter bericht uit naar aanleiding van vliegramp Oekraine:

 

Boycot WK 2018 in Rusland, Nederlandse regering incl KNVB laten we niet aan geld denken, maar aan de 194 onschuldige NL slachtoffers.

 

Hij stuurde eerder al vergelijkbare berichten door

Ook andere voetballers zijn hiervoor zoals John van 't Schip:

John van 't Schip heeft naar aanleiding van de vliegramp in Oekraïne waar Rusland mogelijk bij betrokken is een oproep gedaan om het WK van 2018 in Rusland te boycotten. Dat deed hij vandaag via Twitter.

'Ik zeg oproep aan de KNVB, de Nederlandse regering en de FIFA om het WK2018 in Rusland te boycotten', tweette de oud-voetballer van Ajax en Genoa.

Van 't Schip is thans trainer van Melbourne Heart in Australië. Dat land is ook in rouw na de ramp omdat aan boord van het ramptoestel zich zeker 27 Australiërs bevonden. Onder de overledenen waren ook veel deelnemers die op weg waren naar de internationale aids-conferentie in Melbourne

Lees meer over:

marco boogers
Deel dit bericht met je vrienden!