zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

In de nacht van dinsdag 8 juli op woensdag 9 juli wederom werkzaamheden in gebouw de Holland

8 juli 2014

DORDRECHT - Een aannemer voert vannacht werkzaamheden uit voor het afwerken van de betonvloer in gebouw de Holland aan de Burgemeester de Raadtsingel 97. Dit kan enige overlast geven.
 
De werkzaamheden moeten doorgaan tot de vloer voldoende glad en hard is. Het is niet precies te zeggen hoe lang de werkzaamheden duren. Daarom heeft de gemeente de aannemer de vergunning gegeven om de hele nacht door te werken. Afgelopen nacht is de eerste vloer afgewerkt en vannacht wordt de keldervloer gedaan.

Nieuwsbrief
Over de werkzaamheden voor het afwerken van de betonvloer heeft de aannemer vorige week een nieuwsbrief bij de buurtbewoners verspreid. Maar de nieuwsbrief is helaas niet bij alle buurtbewoners bezorgd. Hierdoor waren sommige bewoners, onder wie die in de Bellevuestraat niet op de hoogte van de geplande werkzaamheden. De Gemeente biedt bewoners excuses hiervoor aan. 

Deel dit bericht met je vrienden!