dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Karmelkring Elia biedt nieuwe reeks bezinningsmomenten

1 juli 2014 (door Paul Seesink)

DORDRECHT - Tijdens een feestelijk ontmoetingsmoment na de eucharistische Elia-viering op donderdag 17 juli zal de stichting haar nieuwe programma Karmelitaanse bezinningsmomenten 2014-2015 presenteren. Het blijkt dat deze bezinningsavonden en –middagen aan behoefte naar bezinning en spiritualiteit voldoen. Een behoefte ook van mensen die bij Karmelkring Elia een nieuw ‘religieus thuis’ vinden. Een exemplaar van de brochure kan die avond worden meegenomen. Daarnaast zal deze ook digitaal worden verspreid en in de loop van de zomer op de webpagina van de Karmelcentra, onder ‘dordrecht’ beschikbaar zijn.

donderdag 17 juli 2014 - viering: 19:30 – 20:45 uur, in Gedachteniskapel Titus Brandsma, Nolensweg 10, 3317 LE  Dordrecht

 

Deel dit bericht met je vrienden!