zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Alle zes Digisteden nu ook op Facebook

1 juli 2014 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN -  Alle zes Digisteden zijn sinds eind juni 2014 nu ook te vinden op Facebook. Deze zes websites zijn inmiddels uitgegroeid tot volwaardige digitale steden met nieuws, activiteiten, foto's, links en een adressengids van de betreffende plaats.

Ieder van de zes digitale steden heeft een eigen naam, logo, huisstijl, nieuws en informatie, zodat bezoekers uit die plaats zich goed thuisvoelen op de site van zijn of haar woonplaats. En nu kunt u alle zes de Digisteden dus niet alleen op Twitter vinden, maar ook op Facebook.

Adverteerders op deze zes Digisteden kunnen nu ook profiteren van de extra bezoekers, die nu via de facebook pagina's naar de digitale steden geleid worden.

De zes Facebook-pagina's zijn hieronder te vinden: Als u op de betreffende foto klikt komt u in de betreffende Digistad/Facebook-Community, daar kunt u opvallende en leuke artikelen van de betreffende Digistad vinden.

Wij, de redactie van www.drechtsteden.net hopen u daar vaak te ontmoeten.

 

 

 

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!