dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

WSB Solutions nieuwe shirtsponsor FC Dordrecht

30 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - WSB Solutions is de aankomend twee seizoenen shirtsponsor van FC Dordrecht. De naam van WSB Solutions prijkt vanaf nu op de achterzijde van de shirts.

Met deze samenwerking wil de leverancier van bedrijfsautomatisering haar naamsbekendheid vergroten en eredivisionist FC Dordrecht  haar sportieve prestaties verhogen.

Het tweejarige sponsorcontract start met ingang van het nieuwe voetbalseizoen en loopt tot 2016.

Bart Rietveld, directeur van WSB Solutions: “Wij zijn erg blij dat wij een brede bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van FC Dordrecht. WSB Solutions is al ruim 25 jaar met bedrijfsautomatisering actief in de regio vanuit de vestiging Hardinxveld-Giessendam en wil haar naamsbekendheid en maatschappelijk belang fors vergroten. De samenwerking met FC Dordrecht is gebaseerd op deze twee pijlers. Naast het zijn van shirtsponsor hechten wij er veel waarde aan om ook de jeugdelftallen en de jongerenactiviteiten maximaal te ondersteunen. WSB Solutions neemt ook de automatisering van FC Dordrecht voor haar rekening door de inzet van de WSB Cloud oplossing.”

Cees van de Poel, commercieel Manager van FC Dordrecht, over de samenwerking: “Wij zijn trots dat een bedrijf als WSB Solutions met haar lokale aanwezigheid in de regio Dordrecht ons zo breed ondersteunt. Op sportief gebied door sponsoring van ons eerste elftal en de jeugdelftallen en tevens door het verbeteren van onze automatisering. WSB Solutions zal overigens prominent op onze shirts komen te staan en ruim vertegenwoordigd zijn in ons stadion.”

Lees meer over:

sponsor FC Dordrecht shirts
Deel dit bericht met je vrienden!