dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Zomer Zwerf Kaart 2014 komt er weer aan

25 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De zomervakantie komt er bijna aan, maar vervelen hoeft gelukkig niet. ToBe cultuurcentrum organiseert in samenwerking met diverse Dordtse culturele instellingen het vakantieproject de ZomerZwerfKaart.

Met deze kaart kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar van 21 juli t/m 31 augustus terecht bij deze instellingen om een geweldige zomer te beleven. Zo zijn er bijvoorbeeld leuke activiteiten bij het Dordrechts Museum of kunnen de kinderen terecht bij Kinderboekwinkel De Giraf. Andere instellingen zijn de Bibliotheek AanZet, Duurzaamheidscentrum Weizigt, Huis van Gijn, Teekengenootschap Pictura en ToBe cultuurcentrum.

Na afloop van de activiteiten krijgen ze een stempel. Een volle kaart betekent een heerlijk gratis ijsje bij Il Giardino Gelato!

De Zomer Zwerf Kaart is vanaf 16 juli op te halen tijdens het festival ‘Ultra Kits’ in Bibelot, Energiehuis én bij alle deelnemende organisaties. Kijk voor meer deelnemende organisaties en informatie op: www.tobe.nl/zomerzwerfkaart

Lees meer over:

ToBe energiehuis bibelot
Deel dit bericht met je vrienden!