dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Line-up Big Rivers Festival 2014 in Bibelot bekend

25 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Schrijf het in je agenda: van 10 tot 20 juli is het Big Rivers Festival. Ook dit jaar zijn er voor jong en oud vele Big Rivers activiteiten in Bibelot te beleven. En zoals je van Big Rivers gewend bent zijn alle evenementen gratis.

11 juli - Big Rivers aftrap met The Great Queen Rats
De Italiaanse tributeband The Great Queen Rats verzorgt de Big Rivers aftrap. Deze tributeband komt akelig dichtbij het origineel. Vanavond spelen ze de wereldberoemde hits van Queen als 'We Will Rock You' en 'Bohemian Rhapsody'. Na afloop is er Groovy Swing night met DJ Tin Wish Tin. Deze DJ draait de beste klassiekers, maar ook brengt hij de obscure nummers uit de jaren ’40 tot ’70 ten gehore. Van Funk en vette Northern Soul tot dansnummers uit de R&B en Swing periode.

16 juli - Ultra KiTs
Ultra Dordrecht organiseert Kinderpoppodium Ultra KiTs op de woensdagmiddag tijdens Big Rivers. Naast vele muziekoptredens van o.a. Popschool 4 kids en het populaire Junior Songfestival On Tour zijn er ook diverse kinderactiviteiten

18 juli - Kingston Kitchen ft. Dr Ring Ding
Fans van Ska, Jazz en Reggae kunnen zeker weten bij Kingston Kitchen terecht. Het menu bestaat niet alleen uit een selectie van Dr.Ring Ding's eigen composities en Ska classics. Maar ook bewerkingen van songs van Elvis Presley, AC/DC en Michel Legrand om er maar een paar te noemen. Support is er van Bang The Skillet en Dj Tin Wish Tin.

19 juli - HRTZ 18#
Genoeg Jazz en Blues gehoord tijdens Big Rivers? Dan is HRTZ 18# de oplossing. De volgende episode van het grootste Dubstep/DNB feest van de regio. Deze editie staan classic Dubstep en Liquid DnB centraal.

Lees meer over:

line-up bibelot big rivers
Deel dit bericht met je vrienden!