dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe thriller van Ina de Weert verschenen

24 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De Dordtse schrijfster Ina de Weert heeft de in het kader van de Maand van het Spannende boek haar nieuwe thriller ‘Bloody Bagus Bali’ uitgebracht, waarin moord en romance de hoofdrol spelen. Het boek verschijnt zowel als e-book als in gedrukte vorm.
 
Ina’s nieuwe thriller draait om een onzekere dertiger: Ellenna. Ze wil een baan die bij haar past, een relatie en misschien zelfs kinderen. Zij staat op een keerpunt in haar leven. Wat wordt het: dromen, of durven? Ze besluit om niet langer te dromen, maar vooral te doen en keuzes te maken. Ze wordt redacteur bij Excitement, een uitgeverij van thrillers met een opmerkelijke visie op uitgeven. Op de redactie werkt zij samen met de 27-Angelina, die gevangen zit in een identiteitsconflict met een grote impact.

Tussen Ellenna en Angelina ontpopt zich een hechte vriendschap, die onder druk komt te staan als Ellenna een relatie krijgt met de opportunistische, aantrekkelijke Wibo, hoofd van de redactie en uitgever. Zij stort zich in de romance met Wibo, maar het gevaar nestelt zich om haar heen en kort daarop wordt zij vermoord. Wie heeft deze moord op zijn geweten?
 
Bloody Bagus Bali is verkrijgbaar als paperback en als e-book en is te koop via de boekhandel, www.bruna.nl, www.bol.com en andere internetboekhandels. Wie naar https://www.facebook.com/ina.deweert gaat en Ina’s Facebookpagina deelt en deze link https://m.bol.com/nl/p/bloody-bagus-bali/9200000028582892/ deelt op zijn of haar Facebook-pagina, maakt kans op een gratis exemplaar van Bloody Bagus Bali. Word dus vrienden op Facebook met Ina en stuur haar een bericht dat je de link heb gedeeld.
 
Over de auteur
Ina de Weert is een schrijvende duizendpoot. Ze schrijft thrillers, spannende en absurde verhalen en managementboeken. Daarnaast houdt ze schrijfworkshops en schrijfvakanties. Onlangs verscheen haar boek  ‘Zakelijk flirten voor Dummies’ en stond een verhaal van haar hand in de bundel ‘Bergen Bloedt’. De Weert debuteerde in 2005 met een absurd verhaal, getiteld ‘De stalkende stomerijman’, dat meedong in een schrijfwedstrijd van dagblad Trouw en de KRO en verscheen via uitgeverij De Geus in Breda.

In 2006 verscheen haar verhalenbundel met hilarische dating verhalen ‘Same place, same time’, bij uitgeverij Tirion in Baarn. Haar literaire thriller ‘Rode gloed’ uit 2008 werd ook positief ontvangen. Ina is eigenaar van Missie-InC/InterimSupply en MBO Academie Nederland. Ze geeft ook trainingen en workshops in het bedrijfsleven en het onderwijs.
 
Boekspecificaties
Auteur Ina de Weert, Taal Nederlands, Druk 1, ISBN109491164511, ISBN139789491164514

Lees meer over:

boek thriller ina de weert
Deel dit bericht met je vrienden!