woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Financieringsfonds MKB Drechtsteden officieel van start

19 juni 2014

DRECHTSTEDEN - In december 2013 is Stichting financieringsfonds MKB Drechtsteden opgericht. Initiatiefnemers Kodde & Van Oosten B.V. en Ten Raede Groep zijn zeer tevreden over hoe het plan is opgepakt in de regio en zijn trots te kunnen melden dat het fonds officieel van start is gegaan.

Te veel ijzersterke plannen blijven wegens een gebrek aan financiën onuitgevoerd. Creatieve oplossingen zijn noodzakelijk om de ondernemerszin in de Drechtsteden te stimuleren en de continuïteit van het midden- en kleinbedrijf te waarborgen. Hiertoe is het financieringsfonds opgericht, waarbij ondernemers die op zoek zijn naar financieringsmogelijkheden en vermogende (ex)-entrepreneurs die op zoek zijn naar meer rendement op hun vermogen, bij elkaar worden gebracht.

Door ingelegde gelden van vermogende (ex-) ondernemers heeft het financieringsfonds voldoende startkapitaal om ondernemers uit de regio te gaan ondersteunen. Daarnaast kunnen participanten hun invloed uitoefenen door middel van deelname aan de kredietcommissie en het fondsbestuur.
Meer informatie over het Financieringsfonds MKB Drechtsteden is te vinden op de website www.ffmkb.nl. Belangstellenden, zowel mogelijke participanten als leningnemers, worden van harte uitgenodigd zich via de website aan te melden.

Lees meer over:

mkb financieringsfonds
Deel dit bericht met je vrienden!