woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Dordtse vrouw valt conducteur aan

12 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT -  Een 36-jarige vrouw uit Dordrecht is dinsdagavond in de trein een conducteur te lijf gegaan. De reizigster werd agressief omdat ze niet in de 1e klasse mocht zitten.

De vrouw ging ''helemaal over de rooie'', liet de politie weten. ''Ze pakte het gezicht van de man en duwde hem met kracht, waardoor hij tegen een glazen scheidingswand viel. Ook sloeg zij hem met beide vuisten in het gezicht.''

De reizigster was boos omdat ze terug moest naar de 2e klasse, terwijl ze haar telefoon aan het opladen was in een luxere coupé. De conducteur liet haar enige tijd haar gang gaan, maar zei ter hoogte van Tilburg dat ze moest verhuizen.

De boze vrouw bestookte de NS-medewerker ook met beledigingen en bedreigingen. Op het station van Breda kon personeel van het vervoersbedrijf de 36-jarige Dordtse overmeesteren en overdragen aan de politie.

Bron RTV Rijnmond.

 

Lees meer over:

ns conducteur
Deel dit bericht met je vrienden!