maandag 6 december 2021

Alles over Dordrecht

Verklaring bestuur Dienst Gezondheid & Jeugd

11 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN -  Het Algemeen Bestuur van de Dienst Gezondheid & Jeugd heeft kennis genomen van het onderzoek naar de financiën en cultuur van de Dienst. Het bestuur had opdracht gegeven voor dat onderzoek naar aanleiding van de tegenvallers in de jaarrekening en de verwachte tekorten op de begroting van 2014 en 2015.
 
Omdat het rapport toch nog vragen oproept, met name over verschillen in financiële aannames, heeft het bestuur besloten deze vragen eerst nader te onderzoeken. Het bestuur zal op maandag 16 juni naar aanleiding van dit nadere onderzoek conclusies trekken en eventueel besluiten tot maatregelen.
 
In afwachting van dit nader onderzoek en de conclusies van het Algemeen Bestuur is in goed overleg aan de directeur van de Dienst Gezondheid & Jeugd, de heer J.N. van de Poel, buitengewoon verlof verleend. De Dienst zal tijdelijk worden geleid door de adjunct-directeur A. Zwaan.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!