dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Dordtse PC Dokter en Avant bundelen krachten

10 juni 2014

DORDRECHT - Twee Dordtse ondernemers slaan de handen ineen: de PC Dokter Dordrecht is sinds deze week onderdeel van Avant Internet. Avant, sinds 1997 een gevestigde naam in Dordrecht op het gebied van webdesign, hosting en mobiele applicaties, krijgt er met de PC Dokter een specialist bij in de praktische ondersteuning van particulieren en bedrijven.

Xandra Hovius, eigenaar van Avant, merkt dat daar juist op dit moment behoefte aan is: “Avant en de PC Dokter hebben de drive om alle ondernemers in Dordrecht uit de crisis te trekken: door onze kijk en visie op de markt met hen te delen en hen te begeleiden in dit digitale tijdperk. Met specialistisch advies en persoonlijke hulp, bijvoorbeeld bij het opzetten van een webshop, wordt online ondernemen echt succesvol.”
 
De PC Dokter Dordrecht werd als ‘personage’ bedacht door Peter Reckers, tijdens een gezellige koffieochtend met onderneemster Fiona Buitenhuis van Coffeelicious. Reckers: “Ik wilde particulieren en bedrijven de stress van internet, computers, tablets en smartphones ontnemen. Na een succesvol jaar als zelfstandig ondernemer vond ik het een goed idee om versterking te zoeken. Want de enorme vraag naar persoonlijke ondersteuning van ondernemers over websites, webshops, en social media kan ik in m’n eentje niet aan.”
 
De twee ondernemers vullen elkaar op een positieve manier aan. Xandra Hovius: “Samen kunnen we een zeer breed pakket internetdiensten aanbieden voor alle soorten klanten, met ondersteuning en begeleiding op maat. En we zitten echt vol plannen voor de toekomst. Nadat we zijn gewend aan het samenwerken hier op de Singel, gaan we onze ideeën verder uitwerken.”
 
Foto: Cees Schilthuizen
 

Lees meer over:

avant PC Dokter Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!