woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Alle beperkingen opgeheven - Wasadvies blijft!

8 juni 2014

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT- Als gevolg van de brand bij Shell Moerdijk zijn in de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 juni 2014 (roet-)deeltjes aangetroffen in de Hoeksche Waard, Dordrecht en Zwijndrecht. De (roet-)deeltjes zijn onderzocht op zware metalen. Op vrijdag 6 juni jongstleden kon van het zuidelijke puntje van Dordrecht worden gezegd dat daar geen schadelijke concentraties gevaarlijke stoffen zijn aangetroffen. Vandaag, zondag 8 juni, kunnen we ook voor Strijen, Binnenmaas en Zwijndrecht alle beperkingen in de eerder gegeven adviezen intrekken. 

Wel blijft het wasadvies van kracht zoals op de website van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid vermeld. 

Zie ook:

Lees meer over:

veiligheid
Deel dit bericht met je vrienden!