woensdag 23 september 2020

Alles over Dordrecht

Onderzoeksresultaten varianten Rotonde Groenezoom naar Gemeenteraad

5 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het Dordtse college van burgemeester en wethouders heeft het onderzoeksrapport over de vier varianten voor verbetering van de rotonde Groenezoom naar de gemeenteraad gestuurd. De adviescommissie Fysieke Leefomgeving bespreekt deze resultaten dinsdag 10 juni.

Op de rotonde Groenezoom kruist het snel- en langzaam verkeer elkaar. Dat zorgt regelmatig voor gevaarlijke situaties.

De gemeenteraad vroeg het college in maart 2014 vier varianten om de rotonde veiliger te maken nader te onderzoeken. Dit betreffen twee ongelijkvloerse en twee gelijkvloerse uitwerkingen. Deze ‘second opinion’ is met instemming van de raad uitgevoerd door bureau Goudappel Coffeng. Het onderzoeksrapport is nu door het college aan de raad gestuurd.
 
Dinsdag 10 juni geeft het bureau een toelichting op het rapport in de adviescommissie Fysieke Leefomgeving. Na de bespreking in de adviescommissie maakt het college een voorstel en legt dit ter besluitvorming voor aan de gemeenteraad.

Lees meer over:

college leefomgeving groenezoom
Deel dit bericht met je vrienden!