woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Sportboulevard introduceert nieuw en uniek zwemlesconcept

3 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zwemles wordt een avontuur.  In juni introduceert de Sportboulevard Dordrecht een nieuw zwemlesconcept: Zed en Sop’s Grote Onderwateravontuur. Samen met de karakters Zed de haai en Sop de zeester gaan de kinderen gedurende het zwemlestraject op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Scharlaken Schat. Onderweg beleven ze de leukste en spannendste avonturen.
 
Schatkist en paspoort
Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat kinderen bij de start van het zwemlestraject krijgen, samen met een prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Reuze Robijn.
 
Zwemles bij de Sportboulevard Dordrecht
Het aanbod van zwemlespakketten bij de Sportboulevard Dordrecht  varieert van reguliere ABC zwemlessen tot turbocursussen en privézwemlessen. Alle zwemlessen worden gegeven volgens het Optisport zwemlesplan waarmee de kwaliteit is gewaarborgd. Het zwemlesplan heeft zich inmiddels met succes in de praktijk bewezen: de afgelopen twintig jaar hebben meer dan 250.000 kinderen een zwemdiploma bij Optisport behaald!

Lees meer over:

zwemmen zwemles sportboulevard
Deel dit bericht met je vrienden!