dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

NK Knikkeren op het Statenplein

3 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Woensdag 4 juni officiële voorronde van het NK Knikkeren in Dordrecht.

In de maanden april, mei en juni 2014 strijden duizenden deelnemers in diverse gemeentelijke kampioenschappen om een plaats in de finale van het Nederlands Kampioenschap Knikkeren. Een uniek breedtesportevenement voor basisscholieren waarin kinderen tussen de 6 en 12 jaar met elkaar de strijd aangaan.

Op woensdag 4 juni vindt de dertiende voorronde van het NK Knikkeren 2014 plaats op het Statenplein in Dordrecht! Basisschoolkinderen uit de groepen 3 tot en met 8 zijn van harte welkom voor dit kampioenschap.

Een unieke kans om te strijden voor de regionale titel: “Beste Knikkeraar van Dordrecht”, maar ook om een plekje te bemachtigen in de landelijke finale. De beste zestien knikkeraars gaan namelijk door naar de finale in Dierenpark Amersfoort op zaterdag 21 juni, waar plek is voor de beste duizend knikkeraars van Nederland. Kinderen kunnen zich inschrijven via de website http://www.nkknikkeren.nl en deelname is gratis. 

Meer informatie over het NK Knikkeren 2014 is te vinden op www.nkknikkeren.nl of te volgen via het facebook- en twitteraccount van het NK Knikkeren.

Lees meer over:

knikkeren statenplein
Deel dit bericht met je vrienden!