zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

GSC/ODS houdt Vrienden- & Vriendinnentrainingen

2 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Om het seizoen om een leuke manier af te sluiten houden we dit jaar Vrienden- en Vriendinnentrainingen bij GSC/ODS.
 
Alle Jeugdleden van de D/E/F-Pupillen zijn uitgenodigd om op 14/21/28 juni te komen trainen van 11.00 – 13.00 uur. Bij deze trainingen mogen ze hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen die geinteresseerd zijn in voetbal.
 
Ook alle andere kinderen uit Dordrecht in de leeftijdsgroep 5 tot 13 jaar zijn welkom indien zij zich vooraf aanmelden bij jeugd@gscods.nl. Het enige wat je door moet geven is welke training(en) je komt en je naam en leeftijd. Deze trainingen die onder leiding staan van de jeugdtrainers zijn bedoelt om kinderen kennis te laten maken met de vereniging GSC/ODS en natuurlijk onze benadering van voetbal.
 
Voor een hoop kinderen kan dit een leuke test zijn of voetbal de sport is die zij willen beoefenen. De trainingen zijn  geheel GRATIS en VRIJBLIJVEND te bezoeken. Het enige wat je dus moet doen is je vooraf opgeven.
 
Dus wil je kijken of voetbal de sport is voor je zoon of dochter en/of GSC/ODS de vereniging voor jullie is ? Kom dan op een of meerdere Vrienden- & Vriendinnentrainingen en maak kennis met evt. toekomstige teamgenoten, trainers, jeugdcommissieleden en natuurlijk de rest van de vereniging.

Lees meer over:

voetbal gsc/ods
Deel dit bericht met je vrienden!