woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe abonnementen bij de Bibliotheek Aan Zet

2 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN -  Bij een nieuwe bibliotheekorganisatie horen nieuwe abonnementen. Dankzij de fusie tot de Bibliotheek AanZet kunnen we per 1 juli een mooi, gezamenlijk aanbod presenteren. Zo introduceren we het TOPabonnement waarbij je geen telaatgeld hoeft te betalen, en de voordelige Huisgenotenpas. Als lid kun je in al onze bibliotheken lenen en inleveren, de hele collectie staat tot je beschikking!

Van TOP- tot DALabonnement
Of je nu veel of weinig leest, er is altijd een abonnement dat bij je past. Op onze website geven we je een volledig overzicht van de nieuwe abonnementen, en de verschillen ten opzichte van abonnementen van de Bibliotheek A tot Z en BibliotheekNetwerk ZHZO.
 
Abonnementen per 1 juli 2014
 

Lees meer over:

aan zet bliotheek
Deel dit bericht met je vrienden!