zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

Voetballers Dubbeldam blijven steken in de nacompetitie

27 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Na de spektaculaire eerste wedstrijd in de nacompetitie van VV Dubbeldam tegen Well met 4 - 4 te hebben gelijkgespeeld bleef VV Dubbeldam uitzicht op de Derde klasse houden, maar daarvoor moest het team van Well afgelopen zaterdag 24 mei wel even opzij gezet worden.

Bij de rust van de tweede wedstrijd leek alles nog goed te komen voor VV Dubbeldam, want ze hadden een voorsprong van 1 - 0, maar helaas werden ze in de tweede helft overspeeld, en verloren ze deze tweede wedstrijd tegen Well met 1 - 2, en waren daarmee ook uitgeschakeld voor een plaats in de derde Klasse.

Lees meer over:

voetbal vv dubbeldam
Deel dit bericht met je vrienden!