vrijdag 3 december 2021

Alles over Dordrecht

Bied mee op Dordtse straatnaamborden tijdens het veilingevenement van 26 mei

22 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op maandagavond 26 mei organiseert het Nationaal Onderwijsmuseum een speciaal evenement ten behoeve van de actie Een schoorsteen voor De Holland. Onder leiding van veilingmeester Pieter Jorissen van Veilinghuis MAK worden 30 geselecteerde Dordtse straatnaamborden geveild voor het goede doel. Bewoners en geïnteresseerden zijn van harte welkom om te kijken en mee te bieden tijdens deze unieke veilingavond.

Onder het genot van een drankje en hapje kunnen aanwezigen bieden op de mooiste straatnaamborden uit de Dordtse binnenstad. Alle opbrengsten van deze avond komen ten goede aan het terugbrengen van de schoorsteen op gebouw De Holland. Met bijzondere gasten en spraakmakende verhalen achter de straten belooft dit een sfeervolle avond te worden.

Het evenement maakt deel uit van een crowdfundingactie voor het terugplaatsen van de schoorsteen op gebouw De Holland. Indien er meer opgehaald wordt, gaat de opbrengst naar andere publieksvoorzieningen in het gebouw. Naast bieden op straatnaamborden is het mogelijk om te doneren ten gunste van de schoorsteen (meer informatie op www.onderwijsmuseum.nl).

Voor slechts € 5,- per persoon ontvangen bezoekers een biedformulier, twee muntjes voor de catering en een lootje waarmee deelnemers direct kans maken op een straatnaambord. Het evenement vindt plaats in de Koetsruimte van Duurzaamheidscentrum Weizigt, Van Baerleplantsoen 30. Inloop 19.00-19.30 uur. Start 19.30 uur, einde 22.30 uur.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@onderwijsmuseum.nl, telefonisch 078-6326820, of direct aan te melden via het online formulier op de websitte van het Onderwijsmuseum

Veilingevenement: Dordtse straatnaamborden.
Wanneer: Maandagavond 26 mei 2014.
Inloop: 19:00-19:30, 19:30 start veiling, 22.30 einde.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!