zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Hockeyclub DMHC Dordrecht zoekt nieuwe leden

21 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Sporten is goed voor iedereen, ongeacht leeftijd en daarom zou DMHC senioren (tussen 18 en 75 jaar) die al hockeyervaring hebben of interesse in hockey hebben, willen uitnodigen om eens te komen trainen bij DMHC. Dit is geheel vrijblijvend, dus kom gerust eens een kijkje nemen op onze club aan de Schenkeldijk in Dordrecht.

DMHC heeft diverse heren- en damesteams die op zondag meedoen aan de KNHB-competitie. Deze teams trainen op vrijdagavond en dan gaat het niet alleen om de sportiviteit maar ook om de gezelligheid en saamhorigheid.

Daarnaast heeft DMHC een gemengde trimhockeygroep die op maandagavond traint, op dinsdagochtend is er trimhockey voor dames en er zijn veteranenteams heren en dames die op donderdagavond trainen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze site, te weten www.dmhc.nl. Wilt u een keer mee komen trainen stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@dmhc.nl.

Vind je het leuk om eens sfeer te proeven bij DMHC, kom dan a.s.vrijdag 23 mei vanaf 20.00 uur een kijkje nemen. Dan vindt het vrijdagavondtoernooi plaats als afsluitig van het seizoen. Zondag 25 mei is de laatste speelronde van het seizoen. Dan ben je vanaf 11.00 uur van harte welkom op onze club aan de Schenkeldijk.

Lees meer over:

hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!