zaterdag 19 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht breidt zich voor op eredivisie

20 mei 2014

DORDRECHT - De kersverse eredivisionist FC Dordrecht staan een aantal grote veranderingen te wachten.

Om te beginnen wordt de begroting verhoogd van 2,3 miljoen per jaar naar 3,8 miljoen per jaar. Een deel van de extra kosten wordt gedekt door hogere TV-gelden, een ander deel door hogere sponsorinkomsten en een deel door een hogere verkoop van toegangskaarten en seizoenskaarten.

Verder gaat de losse kaartverkoop veranderen, aangezien er een nieuw ticketsysteem wordt geïntroduceerd.

Verder gelden er hogere veiligheidseisen en moet het stadion met zo'n 500 stoelen worden uitgebreid naar 4500 stoelen. Hiermee heeft de club echter, op Excelsior na, het kleinste aantal zitplaatsen van alle eredivisieclubs.

 

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!