zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Rinette Reynvaan onthult naambord voor terras van Hockeyclub DMHC Dordrecht

19 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Iedere vereniging heeft van die mensen die dag en nacht voor de club klaar staan en bij hockeyclub DMHC is Anne Scheening, erelid sinds 2007, zo iemand. Eind 2013 stopte Anne als bestuurslid en op zaterdag 17 mei was er een borrel op het DMHC-terras om haar eens in het zonnetje te zetten.

Er  was een woord van dank namens het bestuur, er werd uitgebreid stilgestaan bij het feit dat Anne bij alle activiteiten op de club haar steentje bij draagt; ze kreeg een reischeque aangeboden door de club van 100 van DMHC en de eerste vrouwelijke voorzitter onderstreepte hoe belangrijk de familie Scheening is geweest bij de oprichting van DMHC, en Anne in het bijzonder voor het behoud van de club.

Vervolgens was het de eer aan Rinette Reynvaan, om samen met Anne, het naambord voor het DMHC-terras te mogen onthullen. Het verraste en ontroerde Anne dat de terp bij het DMHC-clubgebouw naar haar vernoemd is.

Tot slot werd Anne met een lied toegezongen en daarmee was de feestvreugde op het terras compleet, niet alleen voor Anne, maar voor alle aanwezigen op de Anne Scheening terp!

Lees meer over:

hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!