maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Sponsoravond van Hockeyclub DMHC Dordrecht in Meeting House geslaagd

14 mei 2014

DORDRECHT - De sponsoravond van Hockeyclub DMHC vond plaats op dinsdag 6 mei in het Meeting House aan de Johan de Wittstraat in Dordrecht en deze prachtig verbouwde  locatie was een goede entourage om oude en nieuwe sponsors alsmede de club van 100 in het zonnetje te zetten.

Het sponsorbestand van DMHC blijft ondanks de economische situatie op sterkte en dat is toch wel iets waar de club trots op is en dat liet voorzitter Maaike Haasnoot dan ook blijken. Daarnaast werd naar voren gebracht dat DMHC een familieclub wil zijn met als pijlers Verbinden en Presteren. De hockeyclub ziet mogelijkheden om de komende jaren uit te groeien naar 1.200 leden en streeft ernaar dat de eerste teams in een gemiddeld hogere klasse spelen. 
 
Verder was er tijdens de sponsoravond aandacht voor de geschiedenis van het Meeting House die door gastvrouw Caroline Haarman werd toegelicht en men kon genieten van heerlijke wijnen van wijnkoperij Frans van den Hoogen. De ‘Goodies bag’ van sponsor Voorwinden zorgde er tot slot voor dat alle aanwezigen met een voldaan gevoel naar huis gingen. 
 
Er kan al weer uitgekeken worden naar de volgende sponsoravond op 17 september, waar Marc Lammers op uitnodiging van Pieter van den Nieuwenhuysen gastspreker zal zijn.  

Lees meer over:

dmch
Deel dit bericht met je vrienden!