zaterdag 19 juni 2021

Alles over Dordrecht

CDA-politicus voor Europa Wim van de Camp kwam langs bij Koninklijke Kemper en Van Twist

11 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - In Dordrecht is nog weinig te merken van de komende verkiezingen voor Europa, maar sommige bedrijven grijpen de kans op een werkbezoek aan. Zo kwam CDA-politicus voor Europa WIM VAN DE CAMP langs:

Op vrijdag 9 mei 2014 heeft Koninklijke Kemper en Van Twist Diesel B.V. bezoek gehad van een delegatie onder leiding van Wim van de Camp, lid van het Europees Parlement, die opgaat voor een tweede termijn. Doel van het bedrijfsbezoek was om in aanloop naar de Europese verkiezingen op 22 mei aanstaande meer te weten te komen over thema's als innovatie, export en concurrentie.
   
Kemper en Van Twist heeft zijn visie gegeven over bovengenoemde onderwerpen, de raakvlakken met onze producten en hoe wij in Europa actief zijn. Onder andere zijn de (om)bouw van gasmotoren, de bouw van specifieke besturingspanelen en speciaal ontworpen generatorsets aan bod gekomen. 
 
Tijdens de rondleiding door onze modern uitgeruste werkplaats werden enkele innovatieve producten waaronder het brandstoffiltratiesysteem besproken. Veel aandacht ging uit naar het wervings- en selectieproces van nieuwe medewerkers in samenwerking met ROC's. Door middel van onze eigen ontwikkelde trainingen en trainingsfaciliteiten, leiden wij (nieuw) personeel op om ze voor te bereiende op de toekomst in de branche.
 
 
Op de foto v.l.n.r.: Martijn Friederichs en Rob van Twist (KVT), Ernst van Welij, Peter Dillingh, Wim van de Camp (#3 CDA-EP op de kandidatenlijst), Marianne IJzerman, Marc Frans (#8 CDA-EP), Yvonne Hage en Annette van der Vlies
 
 
 

Lees meer over:

CDA innovatie eu export
Deel dit bericht met je vrienden!