zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht wint eerste nacompetitiewedstrijd van VVV

9 mei 2014

DORDRECHT - Op donderdag 8 mei speelde FC Dordrecht de eerste wedstrijd van de nacompetitie. In een tweekamp tegen VVV uit Venlo moet worden bepaald wie er door mag naar de finale van de nacompetitie, met als inzet een plaats in de eredivisie.

De eerste wedstrijd tegen VVV was een uitwedstrijd, waarin FC Dordrecht met 3-1 zegevierde. Overigens werd de overwinning pas in de laatste 5 minuten behaald, namelijk in de 85e en 90e minuut, wat overigens niet onverdiend was.

Komende zondag 11 mei om 14.30 uur wordt het beslissende duel op de Krommedijk gespeeld, waarin FC Dordrecht een voorsprong van 2 doelpunten heeft.

 

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!