Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Dirk Pols benoemd tot fractievoorzitter VVD

9 mei 2014

DORDRECHT - Jasper Mos, lijsttrekker voor VVD Dordrecht bij de afgelopen verkiezingen, heeft het fractievoorzitterschap overgedragen aan Dirk Pols (zie foto). Door de installatie van Jasper Mos als wethouder is hij niet langer raadslid. De VVD fractie heeft gekozen voor ervaring en continuïteit. Dirk Pols heeft al 12 jaar ervaring als raadslid in Dordrecht en was het laatste half jaar voor de verkiezingen ook al fractievoorzitter.

De vrijgekomen raadszetel van Jasper Mos is ingevuld door Maarten Burggraaf, hij stond op de derde plek van de kandidatenlijst. Daarnaast is hij door de VVD benoemd tot vice fractievoorzitter en plaatsvervangend lid van Drechtraad. Raadslid Irene Koene is namens de Dordtse VVD lid van de Drechtraad en is onlangs gekozen als voorzitter van de regionale VVD fractie in de Drechtraad.

De VVD heeft ook een commissielid aangesteld: Dirk Breedveld, hij stond kandidaat voor de VVD tijdens de afgelopen verkiezingen. "Met een ervaren wethouder namens de VVD in het college en een goede mix van ervaring, nieuw talent en een brede achtergrond in de VVD fractie, zie ik met vertrouwen mooie resultaten voor een 'stad die werkt' tegemoet", aldus fractievoorzitter Dirk Pols.

Lees meer over:

VVD Dirk Pols
Deel dit bericht met je vrienden!