maandag 18 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Expositie de Kunstkoning in Dordrecht de 65.000 bezoekers voorbij

7 mei 2014

DORDRECHT - De expositie de KUNSTKONING heeft al meer dan 65.000 bezoekers getrokken! De expositie ligt nog steeds op koers om meer dan honderdduizend bezoekers te verwelkomen. Tot en met zondag 15 juni is de expositie te zien.

Museumdirecteur Peter Schoon ging uit van de rond 80.000 bezoekers. Hij hoopt een weddenschap te verliezen met ANTOIN PEETERS, die gelooft dat er minstens honderdduizend mensen naar de KUNST van de KUNSTKONING komen kijken. Gelet op de tijd, die er nog is tot en met 15 juni om de KUNSTKONING te bewonderen, ligt Dordtenaar Antoin Peeters op koers. Peter Schoon hoopt ook de weddenschap te verliezen.

(23 april)

50.000 bezoekers in zes weken tijd

De tentoonstelling Willem II-Kunstkoning in het Dordrechts Museum mag zich verheugen in een grote belangstelling. Vandaag verwelkomde het museum - zes weken na opening - alweer de 50.000ste bezoeker. Wethouder Jasper Mos verwelkomde de vierjarige Yara, die - samen met haar opa Theus van Vliet uit Ridderkerk – speciaal gekomen was om Wexy te zien. Ze ontvingen een goodiebag uit de museumwinkel, een jaar lidmaatschap van de Vereniging Dordrechts Museum en een prachtige reproductie van een portret van Willem II beschikbaar gesteld door de firma Boer & Van Wijk uit Dordrecht.

 

Lees meer over:

expositie kunstkoning
Deel dit bericht met je vrienden!