vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Nieuw Dordts College presenteert zich met 6 wethouders

6 mei 2014

DORDRECHT - Het nieuwe College van Dordrecht heeft zich gepresenteerd.

Laten we alle collegeleden met de portefeuilleverdeling even kort introduceren:

Van links naar rechts op de onderste foto:

Wethouder Bert van de Burgt, (CDA). Heeft in zijn portefeuille: Werk en Inkomen (Participatiewet), Arbeidsmarktbeleid, Onderwijs en Educatie, Begraafplaatsen, Nieuwe Dordtse Biesbosch (NDB) en het Leerpark. Is 3e Loco-Burgemeester.

Wethouder Rik van der Linden (ChristenUnie-SGP). Heeft in zijn portefeuille: Jeugd (Zorg voor Jeugd), Duurzaamheid en Milieu, Verkeer en Vervoer, Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, NMC Weizigt en de Energiecoöperatie Dordrecht. Is 4e Loco-Burgemeester.

Wethouder Piet Sleeking (BvD). Heeft in zijn portefeuille: Ruimtelijke ordening en water, Vergunningverlening & Handhaving, Binnenstad Cultuur en toerisme, Monumentenzorg en Archeologie, Bestuurlijke Vernieuwing / Participatie / Mediabeleid / Communicatie, Personeel en Organisatie, Belthurepark, Gezondheidspark, Maasterras en Stadswerven. Is 1e Loco-Burgemeester.

Burgemeester Arno Brok (VVD). Heeft in zijn portefeuille: Integrale veiligheid, Bestuurlijke betrekkingen, Publiekzaken, Regionale samenwerking, Brandweer, Politie, Algemene en Kabinetszaken en Internationale samenwerking.

Wethouder Rinette Reynvaan (BvD): Heeft in haar portefeuille: Leefbaarheid en Veiligheid, Wonen, Volkshuisvesting en Stedelijke Vernieuwing, Sport en recreatie, Stadsbeheer, Dierenwelzijn en Dordrecht-West. Is 2e Loco-Burgemeester.

Wethouder Jasper Mos (VVD): Heeft in zijn portefeuille: Economische Zaken, Evenementen, Havenbedrijf en Markten, Financiën (inclusief deelnemingen),  Grondbedrijf en Vastgoed, Huisvesting en ICT, Westelijk Dordtse Oever, Externe Veiligheid en Amstelwijck. Is 5e Loco-Burgemeester.

Wethouder Karin Lambrechts (BvD). Heeft in haar portefeuille: Zorg en Welzijn (WMO/AWBZ, Ouderenzorg, Gezondheidszorg en Maatschappelijke opvang en individuele voorzieningen), Wijkgericht Werken, Wijkaccommodaties, Dienstverlening, Dienst Publieke Gezondheid en Jeugd. Is 6e Loco-Burgemeester.

Foto's: Fokko van der Straaten

Lees meer over:

VVD CDA college christenunie-sgp BVD
Deel dit bericht met je vrienden!