dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Adopteer een stoel in Schouwburg Kunstmin

1 mei 2014

DORDRECHT - Bedrijven en particulieren kunnen vanaf dinsdag 6 mei 2014 een of meerdere stoelen in de Grote Zaal van Schouwburg Kunstmin adopteren. De 755 prachtige rode pluchen stoelen staan straks weer klaar om vele bezoekers te ontvangen. Kunstmin zoekt enthousiaste bedrijven en particulieren die de schouwburg een warm hart toedragen en de stoelen willen adopteren. Met het bedrag dat hiermee wordt ingezameld, zal Kunstmin de andere publieksruimtes, waaronder de foyers, inrichten.

Schouwburg Kunstmin bevindt zich in de laatste fase van de ingrijpende restauratie die in totaal twee jaar in beslag neemt. Op 1 november 2014 opent de gerestaureerde schouwburg officieel zijn deuren. De karakteristieke stoelen uit de Grote Zaal, ontworpen door architect Sybold van Ravesteyn, komen allemaal terug in een aangepaste opstelling. De stoelen worden op dit moment gerestaureerd, waarbij onder andere de vering, vulling en bekleding volledig worden vernieuwd.

Een stoel adopteren kost €250,- (voor bedrijven komt hier 21% btw bovenop) en in ruil hiervoor krijgt de adoptant maar liefst vijf jaar lang naamsvermelding op de stoel en op de website van Kunstmin. Uiteraard is het mogelijk om zelf een stoel uit te kiezen. Dit kan via de website www.kunstmin.nl/stoelen. De campagne gaat dinsdag 6 mei om 12.00 uur online van start.
 

Lees meer over:

kunstmin adoptie
Deel dit bericht met je vrienden!