zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Korfbal (DeetosSnel) versus hockey (DMHC)

28 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Donderdag 24 april heeft in de sportaccommodatie van DeetosSnel een bijzonder sportgebeuren plaatsgevonden.

Onder het oog van enkele enthousiaste toeschouwers op de tribune speelde het eerste damesteam van hockeyclub DMHC tegen de selectie van korfbalvereniging DeetosSnel  een  hockey- en korfbalwedstrijd tegen elkaar. De hockeywedstrijd werd door DMHC met 7-0 gewonnen en de korfbalwedstrijd door DeetosSnel met 14-0.

De sfeer tijdens de wedstrijden en de gezamenlijke maaltijd daarna was uitstekend en spelers, begeleiding en toeschouwers kijken dan ook terug op een zeer geslaagde, sportieve avond, die wellicht leidt tot een jaarlijks terugkerende activiteit.

Lees meer over:

korfbal hockey deetos dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!