maandag 21 september 2020

Alles over Dordrecht

GSC/ODS Jeugd had een uiterst succesvol seizoen

28 april 2014

DORDRECHT - Aan het einde van het voetbalseizoen worden altijd de prijzen verdeeld en de GSC/ODS Jeugd is uiterst succesvol dit seizoen.  Allereerst werden de B1 en F3 met grote overmacht kampioen en na het succes van GSC/ODS E2 in de beker (spelen 3 mei de halve finale) werd dit team twee dagen na de gewonnen kwartfinale ook nog eens kampioen.
 
De E1 spelend in de eerste klasse werd dan wel geen kampioen maar zorgde wel voor een schitterend resultaat om de bij FC Dordrecht gehouden Penalty Bokaal 2013-2014 te winnen. In de finale (in de rust van de thuiswedstrijd tegen Sparta) werd Pelikaan verslagen. Al met al een uitermate goede start van de jeugdafdeling van de nieuwe fusieclub ook gezien de resultaten van de andere teams.
 
Hierbij willen we FC Dordrecht ook bedanken voor de leuke avonden en hopen we nog vaak met onze jeugd aanwezig te zijn.
 
Op de zaterdagen 14/21/28 juni (van 11.00 - 13.00 uur) gaan wij weer op zoek naar nieuw talent tijdens de GSC/ODS Vrienden- & Vriendinnentrainingen. Geef je snel op : jeugd@gscods.nl

Lees meer over:

jeugd voetbal gsc ods
Deel dit bericht met je vrienden!