zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Harry Wagemakers (BVD) niet meer beschikbaar als wethouder

16 april 2014

DORDRECHT -  Wethouder Harry Wagemakers ondervond te weinig steun van zijn partij om nog eens vier jaar als bestuurder van de gemeente Dordrecht door te gaan. Dat meldt RTV Rijnmond op de eigen website. Zijn vertrek werd door zijn eigen partij beter voor Dordt op de volgende wijze bekend gemaakt:

(Persbericht Beter voor Dordt): "De afgelopen week heeft Harry Wagemakers het besluit genomen om zich niet meer beschikbaar te stellen om namens Beter Voor Dordt in het college van Burgemeester en Wethouders in Dordrecht zitting te nemen voor de komende periode van vier jaar.

Hij kijkt met veel tevredenheid terug op de afgelopen vier jaar als wethouder Maatschappelijke Ondersteuning, Duurzaamheid en Recreatie. Het wethouderschap vraagt dagelijks onvoorwaardelijke en meer dan 100% toewijding in nauwe collegiale samenwerking. Harry is tot de conclusie gekomen dat hij dit niet meer kan opbrengen en heeft daarom de beslissing genomen niet meer als wethouder beschikbaar te zijn.

In zijn portefeuille Maatschappelijke Ondersteuning, Duurzaamheid en Recreatie is veel gerealiseerd mede dankzij onze maatschappelijke partners.

Harry gaat zich oriënteren op een nieuwe maatschappelijke uitdaging en zal alles in het werk stellen om het wettelijk geregeld beroep op de wachtgeldregeling tot een minimum te beperken."

Tot zover het persbericht.

 

Deel dit bericht met je vrienden!