vrijdag 25 september 2020

Alles over Dordrecht

Harry van den Ham genomineerd voor Trainer van het Jaar

9 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Naast FC Dordrecht-coach Van den Ham zijn Frank de Boer (Ajax), Ronald Koeman (Feyenoord), Peter Bosz (Vitesse) en Dwight Lodeweges (tot voor kort Cambuur Leeuwarden) genomineerd voor de Rinus Michels Award. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste trainer van het seizoen in Nederland.

Afgelopen seizoen won De Boer de prijs na het binnenhalen van de derde landstitel op rij. Het jaar daarvoor was Koeman de gelukkige toen hij tweede werd met Feyenoord.

De Award, genoemd naar de voetbaltrainer Rinus Michels, is de prijs die jaarlijks vanaf het seizoen 2003/04 wordt uitgereikt aan die trainer die het meest indruk heeft gemaakt tijdens het voorbije seizoen. De prijsuitreiking is een initiatief van het vakblad De Voetbaltrainer. Het initiatief voor de prijs wordt door beide trainersbonden van Nederland, de CBV en de VVON en de KNVB ondersteund.

Naar aanleiding van nominaties uit het land selecteren KNVB, CBV en VVON  de genomineerden. Op het nationale trainerscongres op vrijdag 9 mei, worden de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt.

Bron: Jan Bouwens bij RTV Dordrecht

Lees meer over:

voetbal trainer nominaties
Deel dit bericht met je vrienden!