zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

Informatiemarkt ontwikkelingen rondom Westelijke Dordtse Oever

9 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - In het gebied tussen de A16 en de Dordtse Kil gaat veel gebeuren. De dijken langs de Dordtse Kil worden versterkt en de aansluiting A16/ N3 wordt aangepast. Binnen de Westelijke Dordtse Oevers worden de mogelijkheden voor windenergie onderzocht.

Daarnaast wordt er gewerkt aan een kwaliteitsimpuls van de bedrijventerreinen Dordtse Kil I, II en III en Amstelwijck West, de ontwikkeling en exploitatie van de Zeehavens door het Havenbedrijf Rotterdam en de ontwikkeling van Dordtse Kil IV. Ook wordt er gekeken naar zoekgebieden voor windenergie.
 
Informatiemarkt ontwikkelingen rondom Westelijke Dordtse Oever Over al deze ontwikkelingen en projecten organiseert de gemeente in samenwerking met verschillende partners op donderdag 10 april van 16.00 tot 20.30 uur een informatiemarkt. Deze vindt plaats in het hotel Postillion aan de Rijksstraatweg 30 in Dordrecht. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

U kunt op elk moment binnen lopen, informatie krijgen bij verschillende infokramen en vragen stellen.

Wilt u over álle projecten een toelichting op hoofdlijnen horen? Zorg dan dat u er om 17.00 uur (al/nog) bent. Wethouder Mos en de partners presenteren dan kort de projecten en ontwikkelvisie voor het gebied. Na afloop hiervan kunt u de aanwezige wethouders Mos, Sleeking en Wagemakers ook persoonlijk spreken.

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer informatie over de informatiemarkt vindt u in deze PDF-bestanduitnodiging (275 kB).

Zie ook:

Lees meer over:

oevers amstelwijck dordtse kil
Deel dit bericht met je vrienden!