zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

SC Emma zet grote stap richting kampioenschap

7 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op papier was het op zaterdag 5 april een lastige wedstrijd tegen PCP uit Breda. PCP stond er goed voor in de 2e periode en na de winterstop hadden ze ook veel punten binnengehaald.

Emma begon zeer geconcentreerd aan deze wedstrijd en dit resulteerde al snel in 2 goals van Nick die 2x het eindstation was van een mooie aanval.

Het 2e gedeelte van de eerste helft was minder, maar in problemen kwamen de mannen van Hoesin niet.

De 2e helft begon weer goed. De 0-3 was de mooiste goal van de dag. Voorbeeld hoe je moet omschakelen. Via Joey en Roystone werd Maikel de diepte ingestuurd die de bal panklaar legde op het hoofd van wederom Nick. Binnen luttele seconden van de ene 16 meter in de andere 16 meter. Uit een schitterende vrije trap scoorde PCP tegen. Lawrence was kansloos op de bal die in de kruising verdween.

Direct hierna liep Emma snel uit na 1-5 door weer 2x goals van Nick. ( mooie passes van Mitchel en Randy) Het slotakkoord was van Joey die met een afstandsschot de keeper van PCP kansloos liet.

Goed te zien dat er bij wissels de ploeg er niet slechter op werd en dat de invallers ook moeiteloos mee kunnen. Uiteindelijk hebben we alle 16 spelers nodig in deze competitie. Na afloop bedankten de spelers de wederom grote groep supporters. (zie foto)

Na de wedstrijd hoorden we dat onze concurrent Welberg met 6-3 heeft verloren en dat we 5 punten los staan met nog 3 wedstrijden te spelen.

Aanstaande zondag weer een thuiswedstrijd tegen NVS. Hopen dat weer vele mensen de weg naar het sportpark weten te vinden om de mannen van SC Emma aan te moedigen.

Opstelling: Lawrence, Koen, Ali, Brandon, Lars, Joey Roystone, Maikel, Rickson, Nick, Zlatan.

Wissels: Martin voor Ali, Randy voor Maikel, Mitchell voor Rickson.

Lees meer over:

voetbal sc emma
Deel dit bericht met je vrienden!