zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

Afstudeeropdracht Anne van Uden over ''Mediagebruik en verwachtingen van zorg bij mensen tussen 50-67 jaar"

4 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - In het kader van haar afstudeerstage bij Rivas Zorggroep en als onderdeel van haar studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam voert Anne van Uden een onderzoek uit naar het mediagebruik en de verwachtingen van zorg van mensen in de leeftijd van 50-67 jaar, die wonen in de regio’s waar Rivas actief is.

Onderdeel van haar onderzoek is het afnemen van een online enquête onder de doelgroep. Hiervoor heeft ze een groot aantal respondenten nodig die op www.wineenboekenbon.nl anoniem een korte vragenlijst willen invullen. Haar vraag aan u, bewoners van de Drechtsteden tussen de 50 en 67 jaar is of u even de tijd wil nemen om aan deze online enquête deel te nemen. Bij voorbaat hartelijk dank. 

Anne van Uden

Lees meer over:

rivas zorg enquete
Deel dit bericht met je vrienden!