maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Jan Nelen naast Hans Leeuwenhoek bij selectie DeetosSnel

3 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het bestuur en de Technische Commissie van DeetosSnel hebben naast de eerdere aanstelling van Hans Leeuwenhoek als hoofdtrainer van de club, nu ook Jan Nelen bereid gevonden om als trainer bij de eerste selectie aan de slag te gaan.

De 60-jarige trainer, woonachtig in België, was al eerder actief aan de Vorrinklaan. Hij werkte met de latere bondscoach Jan Sjouke van den Bos toen al samen met zijn toekomstige collega Hans Leeuwenhoek, die in die periode nog actief was als speler.

Nelen heeft bij meerdere Nederlandse en Belgische topclubs als trainer gewerkt en is nu nog hoofdcoach van de hoofdklasser Rust Roest uit Eindhoven. Met het aanstellen van Jan Nelen naast Hans Leeuwenhoek en Nanda van Achteren als coach van het tweede team zet DeetosSnel een volgende stap in de lijn van het Masterplan van de vereniging met als missie; met innovatief korfbal duurzaam terug naar de top!

Zie ook:

Lees meer over:

korfbal trainer deetos
Deel dit bericht met je vrienden!