donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Drechtstedenbestuur: "Directeur en voorzitter Raad van Toezicht benoemd"

2 april 2014

DORDRECHT - DEAL! krijgt vorm. Het Drechtstedenbestuur heeft in de vergadering van 31 maart j.l. de directeur/hoofd acquisitie en de voorzitter van de Raad van Toezicht van de stichting DEAL! benoemd. DEAL! staat voor Drechtsteden Economisch Acquisitie Loket.

Het gaat om respectievelijk Marcel de Haan (bovenste foto links) en Martin Bloem (onderste foto links). Beide heren starten hun functie met ingang van gisteren, 1 april.

DEAL!
Regionaal portefeuillehouder R.T.A. Korteland heeft vorig jaar van het Drechtstedenbestuur mandaat gekregen om de stichting op te richten en personeel te werven. “Voor deze sleutelfuncties hebben wij zeer ervaren mensen kunnen aantrekken”, zegt Korteland. “zij gaan DEAL! nu concreet vormgeven.

Het is de bedoeling dat de stichting op 1 juni a.s. zijn werkzaamheden start. Voor die tijd worden nog twee acquisiteurs en een ondersteuner aangetrokken en worden deskundigen gevraagd voor de Raad van Toezicht. DEAL! gaat de economische kracht van de regio promoten en pro-actief nieuwe investeringen en bedrijven aantrekken, vooral in de maritieme en logistieke sector.”

Aan de slag
Verwacht wordt dat de Stichting nog deze maand formeel wordt opgericht. De zes Drechtstedengemeenten en de ROM-D financieren DEAL! In de periode tot 1 januari 2016 moet DEAL! zijn bestaansrecht aantonen. De promotie- en acquisitie-inspanningen moeten leiden tot onder meer15 nieuwe bedrijfsvestigingen in de regio, uitbreiding van bestaande bedrijven en ongeveer 400 nieuwe banen.

DEAL! gaat nauw samenwerken met de lokale accountmanagers. Er wordt een gemeenschappelijke promotiestrategie afgesproken en één computersysteem voor relatiebeheer gehanteerd.

 

Lees meer over:

drechtsteden deal rvt
Deel dit bericht met je vrienden!