Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Verdachte dodelijk schietincident aangehouden

31 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Een 27-jarige Rotterdammer is zondagmiddag opgepakt in Dordrecht op verdenking van het schietincident van vrijdag op de Lampreistraat in Rotterdam-Hoogvliet. Een 34-jarige Rotterdammer kwam erdoor om het leven.

Die vrijdag kreeg de politie rond 15.30 uur de melding dat er schoten werden gelost op de Lampreistraat. Hulpverleners konden het leven het slachtoffer niet redden. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie begon direct een groot onderzoek en er was al snel zicht op een vermoedelijke dader. Deze 27-jarige Rotterdammer werd zondag in Dordrecht aangehouden.

Lees meer over:

schietincident lampreistraat
Deel dit bericht met je vrienden!