Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Dienstregeling waterbus op zondag niet afgestemd op het zomerse weer

30 maart 2014

DRECHTSTREEK - De dienstregeling van de waterbus is niet afgestemd op het zomerse weer. De zomer- en winterdienstregeling van de WATERBUS tussen Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam en Zwijndrecht loopt ook niet gelijk met de zomer- en wintertijd. Veel fietsers merkten dat toen zij gelokt door het mooie zomerse weer wilden opstappen op enkele plaatsen.

Zo konden in Sliedrecht tientallen fietsers zondag een gesloten hek ervaren, want de zomerregeling heeft pas 13 april de eerste afvaart in petto.

Op internet valt dat te lezen, maar in Sliedrecht was bij de entree op geen enkele wijze te zien dat er nog even op zaterdag- of zondag niet wordt gevaren. De winterdienstregeling, die begin oktober weer ingaat, voorziet daar niet in.

Op internet staat thans de volgende informatie:

Sliedrecht is een dorp dat aan een van de drukst bevaarde rivieren van Nederland, de Beneden Merwede ligt. Aan de andere zijde van de Merwede is de Hollandse Biesbosch makkelijk te bereiken. Sliedrecht is voor Nederland en de rest van de wereld nog altijd ‘het baggerdorp’ door baggerbedrijven, als Boskalis en IHC Merwede. Wil je meer weten hierover? Breng dan eens een bezoek aan het Nationaal Baggermuseum!

Sliedrecht Middeldiep

Kijk voor alle tijden en afvaarten hier voor de dienstregeling.

sliedrecht-middeldiep

 

 

WaterbusLogo

waterbusFun
waterbus_routekaart
waterbusFun

 

Lees meer over:

waterbus regeling
Deel dit bericht met je vrienden!