Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Tijdelijke locatie Dordts Museum eind april dicht, maar blijft online actief

28 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De tijdelijke locatie van het Nationaal Onderwijsmuseum aan de Nieuwe Haven is zondag 27 april voor het laatst geopend. In de periode erna richt het museum zich op de voorbereidingen voor de verhuizing en heropening van het museum in gebouw De Holland.

Vanaf april worden er op locatie activiteiten georganiseerd en is het museum online actief. Op deze manier kan het museum zich volledig richten op de voorbereidingen van de verhuizing naar gebouw De Holland. Eind 2014 zal het Onderwijsmuseum naar verwachting zijn definitieve intrek nemen aan de Burgemeester de Raadtsingel 97.

Tot en met 27 april is er nog van alles te zien en te doen aan de Nieuwe Haven 26: onder meer de foto-expositie De Jeugd van Tegenwoordig, een fotografie-workshop voor kinderen en op donderdag 24 april een lezing over de opkomst van het reformatorisch onderwijs door dr. John Exalto. Na 27 april zijn de ontwikkelingen bij het museum en rond de renovatie online te volgen. Activiteiten op locatie worden op de website en via de nieuwsbrieven van het museum aangekondigd.

Let op: het museum is zaterdag 26 april vanwege Koningsdag gesloten.

Tijdelijke locatie Nationaal Onderwijsmuseum
Wanneer  Geopend tot en met 27 april 2014
Donderdag t/m zondag 13.00 – 17.00 uur
Locatie   Nieuwe Haven 26
Toegang  Gratis. Zie voor tijden en prijzen losse activiteiten
www. onderwijsmuseum.nl.

Afbeelding: Nieuwe Haven 26, Dordrecht

Lees meer over:

nieuwe haven raadtsingel
Deel dit bericht met je vrienden!